Subscribe:

Pages

27 Ocak 2023 Cuma

Merve Bolugur canlı yayında takipçilerini şaşırttı.

 İki aydır aşk yaşadığı Dj Mert Aydın ile nikah masasına oturan Merve Boluğur, TikTok'ta açtığı canlı yayında verdiği cevapla kullanıcıları şaşkına uğrattı.

Evleneceği için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü oyuncu son olarak Cellat isimli TikTok fenomenin sorduğu 'Evlendiğinde kırmızı kurdele takacak mısın?' sorusuna, 'Bekaret kemeri asacağım' cevabını verdi.




Merve Boluğur’la 2 Ekim’de evlenen Mert Aydın, uyanık çıktı. Ünlü DJ, güzel oyuncuyla TikTok’tan canlı yayınlara başladı. Kendi hesabını kullanan müzisyen damat, Boluğur’un şöhreti sayesinde de parayı bulup iddiaya göre eşine pay vermiyor!"

"Merve Boluğur'la kısa sürede evlilik kararı alan DJ Mert Aydın, güzel oyuncu sayesinde şöhreti yakalamakla kalmadı... Aydın, geçtiğimiz haftalarda güzel oyuncuyla TikTok'tan yayınlar yapmaya başladı. Takipçilerinden hediye isteyerek cebini dolduran ünlü çiftle ilgili ortaya atılan iddia ise 'Uyanık damat' dedi.

 Dedikodulara göre Mert Aydın, TikTok yayınları için kendi hesabını kullanıp hediyeleri de bu hesaptan topluyor. GÜNDE 50 BİN TL! Merve Boluğur sayesinde hesabına hediyeler karşılığında günde yaklaşık 50 bin TL para aktarılan Mert Aydın, bu dudak uçuklatan rakamdan da iddiaya göre güzel oyuncuya pay vermiyor. Yine iddialara göre Merve Boluğur ise henüz TikTok sayesinde elde edilen gelirin bu denli yüksek olduğunun farkında bile değil... Güzel oyuncunun TikTok sayesinde kazanılan paranın bu kadar yüksek olduğundan haberi bile yok.

0 yorum:

Yorum Gönder

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.