Subscribe:

Pages

21 Mart 2023 Salı

Giysinizdeki Bozuk Fermuarı 2 Dakikada Onarın


Fermuar tamiri eğitimimize hoş geldiniz! Bu videoda, kırılan bir fermuarı nasıl tamir edeceğinizi ve onu nasıl tekrar yeni gibi çalıştıracağınızı göstereceğiz. İster sırt çantanızda, çantanızda, ceketinizde veya pantolonunuzda fermuar olsun, bu eğitim size fermuarı onarma adımlarında yol gösterecektir.
İlk olarak, onarımı tamamlamak için ihtiyaç duyacağınız araçları ele alacağız. Fermuar tamir takımı, genellikle ihtiyacınız olan her şeyi içerdiğinden en uygun seçenektir. Bununla birlikte, elinizde bir tamir takımı yoksa, pense, dikiş sökücü ve iğne ve iplik de kullanabilirsiniz.

Ardından, yoldan çıkmış bir fermuarın nasıl düzeltileceğini göstereceğiz. Bu, fermuar dişlerini yeniden hizalayarak kolayca çözülebilen yaygın bir sorundur. Bunu hem standart bir fermuar hem de görünmez bir fermuar ile nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

Fermuar kopçanız kırılırsa veya eksikse, onu nasıl değiştireceğinizi göstereceğiz. Yeni bir fermuar kulbu kullanabilir veya bir anahtarlık veya ip kullanarak kendinizinkini oluşturabilirsiniz.
Son olarak, kırık bir fermuar sürgüsünün nasıl tamir edileceğini ele alacağız. Kaydırıcınız hasar görmüş veya sıkışmışsa, düzeltilmesi sinir bozucu bir sorun olabilir. Ama merak etmeyin, onu değiştirmek ve fermuarınızın tekrar sorunsuz çalışmasını sağlamak için size adım adım yol göstereceğiz.
Bu nedenle, onarılması gereken kırık bir fermuarınız varsa, onu düzeltmek için ihtiyaç duyacağınız tüm ipuçları ve püf noktaları için eğitimimizi izlediğinizden emin olun. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Ünlü Yıldız dan frikik

Herkesin içinde
çıplak fotolar verdi

Yeni macera üstsüz pozlar

Dövmelerini göstermek için
üstsüz pozlar verdi.

Biberiye yağının saça
ve cilde faydaları

Biberiye cilt bakımında hemde
hijyen sağlamada çok başarılı.

İç çamaşırıyla hizmet
eden garson kız!

Mesaisin de sadece iç
çamaşırı giyerek çalışıyor.